Més bàsquet

Tret de sortida a les Lligues Catalanes

S’ha presentat aquest migdia a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

La Sala de Màquines de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona ha estat l’escenari de la presentació oficial de les Lligues Nacionals Catalanes AON 2023 amb la presència d’Anna Caula, Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya i el president de la FCBQ Ferran Aril qui ha subratllat la bona salut del bàsquet català, ressaltant novament les altes xifres de participació a les Lligues Catalanes del ’Centenari’, amb un total de 46 equips, esdevenint novament un referent a totes les competicions d’àmbit estatal. També ha volgut reconèixer i agrair el suport de totes les institucions, patrocinadors, clubs i Ajuntaments coorganitzadors i mitjans de comunicació a l’hora de potenciar les competicions de les Lligues Nacionals Catalanes 2023 i ha aprofitat per fer una crida a tota l’afició del bàsquet a gaudir d’aquesta competició, en diferents categories repartides arreu del territori. Caula ha volgut ressaltar l’impuls del bàsquet femení i la tasca de l’FCBQ en la projecció de l’esport i els seus valors.

Aquesta temporada, les Lligues Nacionals Catalanes AON 2023 estan configurades per un total de 46 conjunts participants, corresponents a les categories ACB (5), LF (3), LF Challenge (3), LEB (7), LF2 (8) i EBA (20), repartits arreu del territori català. Finalment AON, empresa líder en serveis professionals globals, renova el seu compromís i reforça el seu acord amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)