Més bàsquet

46 clubs jugaran la lliga

Bàsquet. La federació catalana dona el tret de sortida a les lligues catalanes amb la presentació oficial amb molta qualitat i quantitat

La sala de màquines de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona va ser ahir l’escenari de la presentació oficial de les lligues nacionals catalanes AON 2023 amb la presència d’Anna Caula, secretària general de l’Esport, i el president de la FCBQ, Ferran Aril, qui va subratllar la bona salut del bàsquet català, ressaltant les altes xifres de participació en les lligues catalanes del centenari, amb un total de 46 equips, esdevenint novament un referent en totes les competicions d’àmbit estatal. Caula va voler ressaltar l’impuls del bàsquet femení i la tasca de la FCBQ en la projecció de l’esport i els seus valors.

Aquesta temporada, les lligues catalanes AON tindran 46 clubs participants: ACB jugant-se a Barris Nord de Lleida (5), Lliga Femenina a la Seu d’Urgell (3), Challenge (3), LEB (7), Lliga Femenina 2 (8) i EBA (20).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)