Lliga catalana

El Barça desperta a la segona part i enfonsa un bon Bàsquet Girona (104-92)

Els de Roger Grimau han fet un parcial de 13-0 que ha enfonsat les opcions gironines (del 48-53 al 61-53)

El Barça ha superat el Bàsquet Girona a la segona semifinal de la Lliga Catalana (104-92) que s’està disputant a Lleida i jugarà demà la final (20.45h) contra el Baxi Manresa.

La segona semifinal ha arrencat amb exhibició de Laprovittola que ha anotat tres triples seguits i 11 punts per donar avantatge als blaugrana (24-18). Però ràpidament els gironins han capgirat el marcador gràcies a la intensitat defensiva i l’encert en atac amb Iroegbu (10 punts amb dos triples) i sobretot Yves Pons (10) que han estat sublims. A ells se li han afegit un Sergi Martínez hiperactiu i Quino Colom. El Bàsquet Girona s’ha posat per davant (31-32). Abans hi havia hagut ovació per Quino Colom, nascut a Andorra però criat a Lleida, i per Juani Marcos, estrella de l’ICG Força Lleida els dos últims anys. Una cistella de Colom ha situat un inesperat 38-44 amb Kalinic (8 punts) i Parra (7) mantenint els de Roger Grimau. Al descans 46-51). La lesió de Markel Brown, amb una torçada del turmell, ha estat la nota negativa.

A la segona part els blaugrana han reaccionat pujant el nivell físic i corrent al contracop. Un triple d’Abrines ha capgirat el resultat (56-53). El parcial ha continuat creixent amb un 13-0 que ha enfonsat les opcions gironines (del 48-53 al 61-53). A partir de llavors els de Salva Camps ja han anat a remolc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)