ACB

La Penya fa 25 minuts de gran bàsquet a Andorra (90-105)

Els verd-i-negres han arribat a perdre d’11 punts però ha reaccionat sobretot a la segona part

El Joventut ha tancat el seu capítol d’amistosos de pretemporada amb una victòria a Encamp contra el MoraBanc (90-105). Els verd-i-negres han tornat després del partit cap a Badalona tancant una estada de tres dies a les valls andorranes. L’anècdota del matx és que el partit ha començat amb retard perquè els àrbitres no havien pogut arribar. Els de Carles Duran han arrencat el partit a remolc dels andorrans amb poca intensitat defensiva (39-28). La reacció ha arribat amb l’entrada de la segona unitat i amb un alley-hoop d’Allen que ha reaparegut després de 10 dies de baixa per lesió. Una cistella de Vives ha servit per posar-se per davant abans del descans (46-48). Al tercer quart els verd-i-negres han intensificat la defensa i en atac han fet un pas més. Un triple de Pep Busquets i una cistella de Tomic han donat la màxima renda del matx (56-66). Tomic ha continuat el seu recital en un tercer període on ha fet una exhibició (61-74) Només començar l’últim quart la Penya ha trencat definitivament el matx amb un triple de Ribas i una cistella d’Onuaku (66-84). La nota negativa és que Andrews s’ha retirat lesionat al turmell però no sembla greu.