ACB

Tallar el ‘repòquer’ blanc

Bàsquet. Supercopa ACB. El Barça de Grimau topa aviat amb el Madrid (18.30 h, #Vamos), el campió en les últimes cinc edicions de la competició

16 de setembre: primer clàssic. Primer clàssic que pot servir per aportar tranquil·litat les pròximes setmanes o per accentuar les presses. El nou projecte de Roger Grimau, després d’aixecar la Lliga Catalana, topa amb el seu històric rival, el vigent campió i dominador en les últimes cinc edicions. De fet, en les quatre últimes ha disputat la final contra els blaugrana. El Barça, això sí, ha guanyat als blancs els últims cinc partits a l’ACB.

Tothom té clar que estem literalment en pretemporada, però tothom sap també la transcendència i les lectures que es faran d’aquest partit. S’estrenen amb la samarreta del Barça Darío Brizuela, Joel Parra, Jabari Parker i sobretot un Willy Hernangómez que viurà un partit especial amb el seu enfrontament contra el club del qual ha sorgit. També serà un retorn motivador per a Facu Campazzo per tres raons. El base argentí vol demostrar davant el seu compatriota Laprovittola el seu domini, és el retorn al Madrid i també el retorn a Múrcia, on va jugar un any cedit. A la direcció blaugrana Roger Grimau ja podrà comptar amb l’internacional lituà Jokubaitis tot i no poder-se entrenar. El Barça arriba a la cita havent jugat només tres partits oficials, amb victòries, contra el Lleida, el Girona i el Manresa, mentre que el Madrid va perdre contra el Bilbao (81-85), va apallissar el Bayern de Pablo Laso (85-65) i va ser escombrat fa sis dies per l’Unicaja (83-65).

L’altra semifinal la disputarà l’amfitrió UCAM Múrcia, de l’extècnic blaugrana Sito Alonso –que ha fet fitxatges de gran qualitat–, contra el vigent campió de la copa, l’Unicaja d’Ibon Navarro, que en la pretemporada ha estat un equip sòlid i és, segurament, el principal favorit al títol.

Garuba planta el Madrid i fitxa pels Warriors

L’internacional espanyol Usman Garuba, que semblava que seria un fitxatge sorpresa del Madrid, ha acceptat finalment l’oferta per jugar als Warriors. En principi ha signat un contracte per jugar al Santa Cruz Warriors, l’equip de la G-League però pot anar també a les ordres de Kerr per jugar a l’NBA al costat de Curry.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)