ACB

Les ganes de Joel Parra

Entrevista d’un dels quatre fitxatges del Barça als mitjans oficials del club

Joel Parra (2,01m, 2000) acapara els focus en la prèvia del primer partit de lliga ACB pel Barça, aquest diumenge (18.30 h) al Palau contra el Joventut, el club de la seva vida. “Feliç per ser aquí. I amb moltíssimes ganes que comenci ja la lliga per poder competir” és l’estat d’ànim de l’aler pivot, que explica les seves sensacions en una entrevista als mitjans oficials del FC Barcelona i afirma: “ho donaré tot per aquesta samarreta”.

“A l’equip li va fer mal, perquè vam perdre la primera oportunitat de guanyar un títol, i més contra el Reial Madrid” assegura una de les quatre cares noves de l’equip, cos tècnic a banda, en referència la Supercopa del cap de setmana passat a Múrcia. Parra assegura que l’objectiu de l’equip és guanyar el màxim de títols i fer un bon joc i, el seu, guanyar l’Eurolliga.

“Soc un jugador jove, amb molta energia, i crec que puc connectar bé amb els meus companys i amb l’afició. Vull donar energia des d’on sigui, ja sigui des de la banqueta o des del parquet” és el que creu que pot aportar i, afirma que Roger Grimau li demana “que no deixi de ser el Joel Parra de la Penya. Estic content per poder mantenir aquest rol en el qual em sento tan còmode.”

“Li tinc molta estima. Estic molt agraït a tota la gent del club que ha fet possible que sigui el Joel Parra que soc ara. Serà una jornada especial, perquè no només és el primer partit de la lliga amb un nou equip sinó que a més m’estreno contra el meu ex equip. Espero que vagi el millor possible. Sempre els desitjaré les millors de les sorts, però evidentment diumenge les amistats no valen, es queden fora, i vull guanyar” destaca sobre el seu primer rival a l’ACB amb l’escut blaugrana al pit. I adverteix: “Haurem d’estar molt concentrats en defensa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)