ACB

Campazzo i Musa enfonsen les opcions del Baxi Manresa (88-94)

L’argentí ha fet una exhibició (24 valoració) i el bosnià no ha perdonat des de la llarga distància (5/7 triples)

El Baxi Manresa, en l’estrena del seu mig segle a l’elit, no ha pogut doblegar el Madrid (88-94) en un partit que s’ha resolt en el tram final gràcies a l’exhibició de Campazzo (24 de valoració) i de Musa (23 punts amb 5/7 triples). Fa 25 anys que el Baxi no guanya al Madrid al Nou Congost.

Els blancs, sense Tavares ni Rudy ni Deck que no han viatjat a Manresa, han començat manant (10-15) però els manresans han reaccionat amb un 6-0 (16-15). Els de Pedro Martínez han agafat un màxim avantatge de sis punts (39-33) després d’un triple i un tir a mitja distància d’Steinbergs. Campazzo i Abalde han capgirat la dinàmica abans del descans (42-43). Al tercer quart els blancs han encadenat una sèrie de 6/7 triples per agafar un màxim avantatge d’11 punts deixant el Baxi Manresatocat (58-69). Però els manresans han tornat a renéixer i han capgirat el marcador després de dos tirs lliures de Geben (74-73) a 8 minuts pel final. Musa però ha aparegut per encadenar el seu cinquè triple (5/6) i encadenar 23 punts (79-81). Brancou ha tornat a empatar (81-81). En aquesta fase els rebots ofensius de Ndiaye i l’encert de Musa (81-86). Els blancs ja han sabut gestionar la renda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)