Eurolliga

El Barça perd la imbatibilitat i el lideratge (65-64)

Els blaugrana dominaven 16-30 i han encaixat un increïble 39-11 (55-41)

El Barça ha perdut la imbatibilitat i el lideratge al Wizink Center (65-64) on el Madrid li ha guanyat el tercer partit del curs. Els blaugrana han trobat a faltar un generador i director com Laprovittola -lesionat- i ha cedit a Madrid en un partit boig, amb alts-i-baixos on tot i desparèixer 17 minuts del partit (del 16-30 al minut 14 al 55-41 al minut 31), s’ha entrat en un igualat (58-58). En un final d’infart a 4,7 segons Satoransky (63-60) ha pogut empatar des del tir lliure però ha errat dos dels llançaments.

Els blaugrana han mostrat la seva confiança des del salt inicial (2-9) i amb un Willy Hernangómez sortint de la banqueta fent un recital en tota regla amb 12 punts als primers 14 minuts (16-30). Els de Chus Mateo han estat desencertats en el triple (0/14) i amb Tavares amb 3 faltes. Els de Grimau però han quedat 6 minuts sense anotar cap punt mentre els blancs, tot i el desencert exterior, ho han compensat amb 13 rebots ofensius. En un últim minut boig els blancs han retallat la renda fins a un 28-30 tot obert amb un triple al darrer segon, el seu primer, de Deck. A l’inici del segon quart el Madrid ha culminat un parcial inesperat de 16-0 (del 16-30 al 32-30) per situar-se per davant en el marcador per primer cop en el partit. Després d’una fase d’igualtat Deck (20 punts) ha desequilibrat el matx amb accions estel·lars (46-39) obligant al temps mort de Grimau. A partir de llavors només hi ha hagut un equip sobre el parquet que ha estat el Madrid amb Poirier dominant a Willy i Vesely mentre Deck secundat per Hezonja i Campazzo han fet el què han volgut per culminar un parcial de 39-11 que semblava definitiu (55-41). Tot i això un parcial d’1-16 al tram final ha posat emoció (del 57-43 al 59-59). En un final d’infart a 4,7 segons Satoransky podia haver empatat però ha errat dos dels tres tirs lliures amb 63-60 al amrcador.