ACB

El cinquè triomf del Manresa

ACB. Marca el ritme i pràcticament sempre va al davant a Andorra, amb Robinson com a destacat

MoraBanc 86 Baxi Manresa 90

ANDORRA:Pérez (22), Starks (5), Borg (11), Okoye (10), Maric (11) –cinc inicial–; Andric (4), Montero (6), Rubio (3), Harding (8), Dos Anjos (4) i Somogyi. 23/42 de 2 punts. 5/21 triples (3 Borg, 1 Starks i Okoye). 23/29 t.ll. 39 rebots (8 Pérez). 13 assistències (6 Montero). 96 valoració (23 T. Pérez).BAXI MANRESA:Badio (15), Robinson (19), Taylor (14), Sagnia, Geben (2) –cinc inicial–; Williams (5), Steinbergs (12), Coulibaly (2), Valtonen (7), Oriola (2) i Pérez (12). 22/35 de 2 punts. 12/33 triples (4 Taylor, 3 Pérez, 2 Badio, 1 Robinson, Williams i Steinbergs). 10/11 t.ll. 33 rebots (7 Robinson). 18 assistències (6 Pérez). 95 valoració (27 Robinson).PARCIALS:23-25, 12-24 (35-49), 24-15 (59-64) i 27-26 (86-90).

El Baxi Manresa va sumar la cinquena victòria a l’ACB a l’imposar-se a la pista del MoraBanc Andorra per 86-90. Els manresans van marcar el ritme i pràcticament sempre van anar al davant en el marcador, però els andorrans mai es van rendir. Robinson va destacar amb 19 punts i 27 de valoració.

El Manresa va respondre al bon inici de l’Andorra amb un parcial de 0-9 (5-9) i el partit es va mantenir anivellat en el primer quart amb curts avantatges per a un i altre equip. Després de tenir cinc punts de marge (18-23) els manresans van veure com els andorrans van empatar en l’inici del segon període (27-27). Dani Pérez va començar a fer funcionar l’equip mentre Steinbergs i Robinson van anar anotant. Un parcial de 2-16 del Manresa va portar el màxim avantatge als 16 punts (33-49) a poc del descans i es va arribar a la mitja part amb un 35-49.

En l’inici del tercer quart el Manresa va arribar al seu màxim avantatge de 17 punts (39-56), però l’Andorra va reaccionar. Els locals van millorar la defensa i els visitants van tenir problemes en atac. Un parcial de 9-0 i un altre de 7-0 poc després van portar el resultat al 59-64 al final del tercer quart. En els darrers deu minuts el Baxi Manresa va ser capaç de tallar la reacció local, amb Robinson i Taylor encertats en els triples, i es va mantenir amb avantatges de més de 10 punts, tot i que en els últims minuts l’Andorra es va apropar, però sense fer perillar la victòria.