Europeu

Espanya supera Àustria a Tenerife (75-34)

Dos de dos per a la selecció espanyola femenina en els primers partits de la fase de classificació per a l’europeu del 2025, disputats en aquesta finestra FIBA. L’equip de Miguel Méndez, que dijous superava Croàcia a Split per 65-70, encarrilava el triomf amb el 10-0 inicial en els tres primers minuts i mig. Laura Gil amb 14 punts i 11 rebots era la més destacada (30 de valoració) d’un duel amb Queralt Casas (14, 6 i 22), Helena Oma (2, 2 i 2) i Sílvia Domínguez (0, 3 i 8) en una convocatòria de la qual quedava fora de nou Laura Peña, cridada a última hora per la lesió de Cristina Ouviña. Les interiors del Barça CBS, Paula Ginzo i Lola Pendande, han acabat amb 16, 3 i 15 i 9, 6 i 10 respectivament.

El següent partit de classificació per al campionat continental és d’aquí a un any. “El grup és molt complicat i hem de seguir com fa anys, som un grup espectacular dins i fora de la pista” deia Queralt Casas sobre el preolímpic del febrer, en la segona finestra FIBA del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)