Eurocopa

La Penya diu que no permetrà que una acusació de racisme infundada pugui devaluar la imatge del club

El Joventut ha emès un comunicat responent al que va fer el Paris Basketball després del partit de l’Eurocopa de dimarts.

“Arran del comunicat emès pel Paris Basketball el dia 15 de novembre del 2023, el Club Joventut Badalona vol manifestar que:

El Club Joventut Badalona rebutja enèrgicament qualsevol tipus de comportament i/o comentari intimidatori, vexatori, racista i/o xenòfob. L’entitat sempre defensa l’absolut respecte als rivals, àrbitres i aficionats que ens venen a visitar al Palau Olímpic cada setmana.

Dit això, vol expressar que no permetrà que una acusació de racisme infundada pugui devaluar la imatge d’un Club històric com el nostre, ni que es posi en dubte la integritat dels nostres socis i aficionats.

Ser el bressol del bàsquet representa un gran honor, però també comporta una immensa responsabilitat, per custodiar valors com la integració, respecte, convivència, igualtat, diversitat, esforç, treball en equip i companyonia que transmetem als més de 500 nens, nenes i adolescents que nodreixen el nostre planter.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)