Eurolliga

El tècnic del Barça diu que han d’oblidar la derrota i centrar-se en el València

Roger Grimau afirma que han de netejar ràpidament el físic i el cap

Roger Grimau ha manifestat que han de fet net, tant físicament com del cap, de la derrota de dimecres contra el Baskonia a l’Eurolliga (94-71) i centrar-se en el partit de demà, de la mateixa competició, contra el València en el Palau Blaugrana (20.30 h). L’entrenador del Barça diu que no hi ha gaire temps, però el suficient per veure i analitzar les coses que no van fer bé.

“Hem de netejar ràpidament el físic i el cap, i demà preparar-nos per a un partit molt difícil, però sent conscients que tornem a jugar al Palau i en tenim moltes ganes” ha afirmat el tècnic català. Roger Grimau també ha reconegut que “no hi ha gaire temps per fer gaires coses”, ja que només hi hauran 48 hores de marge entre els dos partits. Ha volgut matisar que sí que hi ha temps per: “analitzar i veure les coses en què no hem estat bé” amb l’ajuda del vídeo.

L’entrenador del Barça ha comentat que el València Basket serà un rival complicat i ha admès que els fitxatges que ha fet aquest estiu l’han convertit en “un equip molt físic” i que “juga amb molta intensitat, i que fa molts canvis en defensa. “Vam jugar fa poc contra ells i espero que demà fem un bon partit al Palau.” El darrer duel va ser el 29 d’octubre passat, amb victòria per al conjunt valencià per 71-68 a la Lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)