ACB

Feliz anota un triple impossible al darrer segon (81-78)

El base ha reaparegut després de més d’un mes de baixa per anotar el tir guanyador

El Joventut, el dia de la presentació oficial dels equips del bàsquet base, ha volgut regalar un final èpic amb una remuntada de set punt al darrer minut i una cistella de Feliz des de més enllà de mitja pista al darrer segon després que Ribas forcés l’empat.

La Penya ha començat amb molts dubtes i perdent massa rebots però ha tingut sort que el Bilbao no ha estat encertat. La igualtat s’ha mantingut fins al descans (38-41) amb Deshaun Thomas com a màxim anotador (11 punts) i els joves Ruzic i Prey com a referents en el joc interior tot i que el Bilbao ha dominat el rebot. Al tercer quart els de Jaume Ponsarnau han agafat un màxim avantatge de 8 punts (53-61). Feliz s’ha carregat l’equip a les espatlles i amb Ribas i Jordi Rodríguez anotant dos triples han donat vida a la Penya (63-67). S’ha entrat a l’últim minut amb els verd-i-negres perdent de 7 punts. Però ha tingut fe, Ribas ha empatat a 4 segons pel final (78-78). El Bilbao tenia el tir per guanyar el matx, Kullamae ha errat però ha donat temps a Feliz a agafar la pilota, llançar des de més enllà de mitja pista i anotar una cistella èpica.