Lliga femenina

Pugna entre l’Uni i Mitchell

Bàsquet. La nord-americana, que vol marxar, s’entrena amb el grup i l’entitat no valora la seva sortida durant les pròximes dues setmanes; té un contracte elevat i el club gironí ho estudiarà

Després de les declaracions de Pere Puig i Laura Antoja a RAC 1, confirmant que Kelsey Mitchell havia demanat al club la seva sortida, ahir l’alera nord-americana es va entrenar amb normalitat a Fontajau juntament amb les seves companyes. Malgrat les paraules de la tècnica catalana, Mitchell no marxarà aquesta setmana, i probablement tampoc la següent. La raó principal és el calendari europeu de l’equip, que s’hi juga acabar la fase de grups amb un ple de victòries. Per començar, demà a Fontajau, amb la visita del Gorzow polonès.

El club encara s’ha de reunir per negociar i estudiar la situació amb els agents de la jugadora, que afirmen que el motiu principal de la seva marxa és la voluntat de Mitchell de centrar-se en l’equip 3x3 dels Estats Units que participarà en els Jocs Olímpics de París 2024. Un argument que costa de sostenir després de veure la poca sintonia amb l’equip en els darrers enfrontaments en què ha sortit des de la banqueta. Sense anar gaire lluny, Mitchell va viatjar fins al seu país durant aquesta finestra FIBA i no es va reincorporar fins al darrer dia de permís amb l’expedició del Girona ja a Lugo. Una actitud freda i distant que no reflecteix els bons números a dins de la pista. En els set enfrontaments disputats, Mitchel ha anotat 11,3 punts i 2,6 assistències de mitjana.

En aquests casos de fuga de jugadores, molt sovint nord-americanes, el club se sol reservar una clàusula de sortida, fet que pot servir per mirar de tensar encara més la corda i frenar la sortida immediata. De fet, Mitchell ja havia de fer les maletes abans del tram final de competició degut a l’inici de la WNBA. La seva marxa sembla inevitable, ara només queda veure com acaba aquesta nova pugna a les oficines de l’Uni.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)