Eurocopa

L’ Szekszárd i la pròrroga impossible

Jacinta Monroe (1,96 m, 1988), a l’Uni el curs 2012/13 (14 punts, 9 rebots i 17 de valoració), és l’estrella del conjunt hongarès

L’Spar Girona - Szekszárd dels setzens de final de l’Eurocopa suposa la segona eliminatòria a doble partit entre l’Uni i el conjunt hongarès en l’àmbit continental. La primera, el 2019, es va resoldre en una pròrroga impossible forçada pel triple de Keisha Hampton, màxima anotadora del partit que donava accés al conjunt gironí als quarts de la competició –llavors sostre històric del club en l’àmbit continental, per segon any consecutiu– amb 20 punts (80-73). Aquell partit es va acabar 73-67 i com que en l’anada el resultat va ser 79-73 es va haver de disputar un desempat que no va tenir estadística fins l’endemà perquè el sistema operatiu de la FIBA no admetia que es seguís disputant un partit que ja tenia guanyador.

Anades i tornades

La nit del 20 de febrer del 2019, jornada de vaga general convocada en solidaritat amb els presos polítics jutjats al Tribunal Suprem per l’1-0, és una de les més recordades a Fontajau per l’emocionant desenllaç. Els triples de Hampton (65-60 i el definitiu 73-67) i Palau (70-65) servien per igualar l’eliminatòria contra l’Szekszárd de l’australiana Abby Bishop –ara al Jairis, va jugar a l’Uni el 2020– i la sueca Frida Eldebrink, al club gironí del 2020 al 22. Aquella nit havia de ser la última de Shay Murphy a Fontajau, perquè l’escorta havia demanat marxar i viuria el seu comiat a Vitòria, en la copa i quan Gabby Williams ja formava part de l’equip d’Èric Surís. Murphy va tornar al club la temporada passada. Qui també tornarà a Fontajau és Jacinta Monroe (1,96 m, 1988), a l’Uni el curs 2012/13 (14 punts, 9 rebots i 17 de valoració) quan n’era el referent interior –dos cops MVP de la jornada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)