Eurocopa

Un cuer amb trampa

Bàsquet. Eurocopa. La Penya rep l’Olimpija (20.15 h, E3), que ha perdut els deu partits a Europa però a la lliga adriàtica ha tombat el Partizan

La Penya juga avui (20.15 h, Esport3) contra l’històric Olimpija Ljubljana, que està lluny d’aquell equip que va jugar a l’Eurolliga fa anys. Els eslovens acaben de fitxar l’ex ACB Mahalbasic, mentre que han perdut aquesta setmana l’ex verd-i-negre Klemen Prepelic, que ha fitxat pel Galatasaray. En el partit d’anada la Penya va guanyar a la capital eslovena en el darrer segon de la pròrroga amb una cistella de Feliz. Els resultats del rival del Joventut contrasten en l’Eurocopa i en la lliga adriàtica (ABA). A Europa encara no ha guanyat cap dels deu partits disputats i, òbviament, és cuer. Però a l’ABA ha estat capaç de superar el Partizan (85-81) o de guanyar a la pista del Buducnost (81-82) i és quart en la classificació (8-3). Els de Carles Duran recuperen Jordi Rodríguez, que va ser baixa contra l’Obradoiro per un procés víric, i només hi ha de baixa Miguel Malik Allen. El tècnic de la Penya haurà de descartar dos jugadors. Deshaun Thomas, descartat els dos últims partits a l’ACB, tornarà a jugar.

Birgander, 4 mesos KO

D’altra banda, l’MVP de la lliga ACB, el pivot del Múrcia i ex Penya suec Birgander, haurà de ser intervingut per l’esquinç de grau 2-3 que es va fer al turmell dret amb edema ossi i estarà 4 mesos de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)