Lliga femenina

Roberto Íñiguez, nou entrenador de l’Spar Girona

“Tot i que l’hem tingut de rival moltes ocasions, sabem perfectament de la seva capacitat de fer rendir al màxim els seus equips” diu Laia Palau

Roberto Íñiguez (Vitòria, 1967) és el nou entrenador de l’Spar Girona fins a final de temporada. El tècnic basc, que va deixar el Çukurova a l’octubre per motius personals, viurà la seva segona etapa a l’Uni, a qui va liderar a la seva primera lliga el 2015 substituint Ramon Jordana i amb un balanç immaculat d’11-0. “És un entrenador d’una llarga experiència a Europa i a la lliga espanyola, que va ajudar a guanyar la primera lliga” recorda Laia Palau.

Íñiguez cobreix ara el lloc de Laura Antoja, que estava al cos tècnic amb ell com a fisioterapeuta, i arriba després de dues temporades i mitja a l’Avenida, durant les quals va tensar les relacions entre els dos clubs amb polèmiques declaracions i gestos especialment cap a Alfred Julbe, contra qui va perdre la semifinal de copa (2021) i li va guanyar la final (2022) i que mai va voler entrar en el seu joc. La directora esportiva de l’Uni, que va guanyar l’Eurolliga el 2012 de bracet amb el basc al Ros Casares, afirma: “Tot i que l’hem tingut de rival moltes ocasions, sabem perfectament de la seva capacitat de fer rendir al màxim els seus equips”.

“Esperem que ens ajudi a aconseguir els objectius que ens vam marcar a principi de temporada. Estava disponible i està encantat amb del repte que li ve al davant” apunta Palau. Íñiguez serà presentat aquest dimecres a Fontajau, on dirigirà l’Spar en una doble sessió d’entrenament dos dies abans del seu debut, a La Seu d’Urgell en l’últim partit de l’Uni aquest 2023.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)