ACB

El Bàsquet Girona obre les portes de Fontajau a l’afició

Tot aquest matí ha estat especial per a molts aficionats del Bàsquet Girona. Sobretot pels més petits que han pogut veure als jugadors del primer equip gironí a la pista de Fontajau. El club presidit per Marc Gasol ha organitzat una jornada matinal on hi han participat més de 700 persones i han pogut visitar el pavelló per dins. El vestidor visitant, renovat per Kave Home, el gimnàs on els jugadors i jugadores professionals treballen, també la sala de premsa o l’autocar del club que es podia visita per dins i que estava aparcat al pàrquing de fora el pavelló. A més a més, els més menuts han pogut trepitjar la pista on els jugadors han firmat autògrafs. Els capitans de l’equip han parlat davant de tot el públic present a Fontajau.

Les declaracions de Sergi Martínez

L’aler català cedit pel Barça ha estat el jugador que ha atès als mitjans de comunicació. Martínez ha parlat de la importància de créixer després de les derrotes: “Hem tingut una aturada molt curta per desconnectar amb la família. Ara tenim ganes de seguir competint i d’aprendre dels errors de les últimes jornades on se’ns han escapat partits. Amb ganes de jugar aquí a Fontajau i que la gent vingui”. També ha posat atenció al darrer partit que l’equip jugarà a Fontajau contra el conjunt basc: “Tothom sap com juga el Baskonia, tenen facilitat per anotar i amb individualitats i experiència. Hem d’intentar ajustar-nos al que puguem i a jugar al millor bàsquet. És important que no tinguem tants alts i baixos, ens generen males passades”. El català ha valorat positivament que l’afició, sobretot els més petits, i els jugadors es puguin trobar en aquestes jornades familiars. “Va molt bé per unir a les dues parts”, ha dit.

El Bàsquet Girona porta tres derrotes consecutives: “És bàsquet i l’ACB és una competició molt igualada. Hem tingut partits que podíem haver guanyat i se’ns han escapat. La clau és que estiguem concentrats als 40 minuts i sinó extreure coses bones de les derrotes. Som els principals que volem guanyar i que ens afecten les derrotes. Estem més units que mai i seguirem lluitant pel que faci falta perquè Girona segueixi gaudint del millor bàsquet”, ha dit. Finalment, Martínez ha valorat positivament el seu moment a Girona: “Sí, estic molt content aquí. Estic trobant-me molt còmode i gaudint del bàsquet que és el que necessitava. Si li sumes que podem anar guanyant partit podré gaudir encara més d’aquest esport. Ens queda encara tota la meitat de competició i anem per la bona línia”, ha conclòs el jugador de Rubi del Bàsquet Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)