Lliga femenina

El Barça CBS trenca la mala ratxa i venç a la pista de l’Spar Gran Canaria (65-84)

El conjunt blaugrana ha dominat tot el partit i Ginzo s’ha lesionat

El Barça CBS ha trencat la seva mala ratxa de resultat en que ha perdut set partits seguits i ha guanyat a la pista de l’Spar Gran Canaria per 65-84. Les blaugrana han fet un partit molt bo, han sumat el cinquè triomf a la lliga, però han tingut una altre jugadora lesionada, Ginzo.

El conjunt blaugrana ha estat de pega i en el primer minut de joc Ginzo s’ha fet un esquinç en el turmell esquerra. El Barça CBS s’ha sobreposat a la lesió i ha començat a manar en el marcador i a dominar a la pista. Un parcial de 0-12 en els últims minuts del primer quart i en els primers del segon ha situat el resultat en el 10-26. El conjunt canari ha intentat reaccionar, però les blaugrana han sabut anotar amb facilitat i amb un triple de Wurtz, la darrera incorporació que ha debutat, s’ha arribat al descans amb un clar 26-49.

En el tercer període les blaugrana han arribat al seu màxim avantatge de 27 punts (30-57) i s’han mantingut per sobre els vint punts fins els darrers deu minuts. El conjunt canari ha incrementat la intensitat de la seva defensa, i ha lluitat per reduir les diferències. El Barça ha controlat el joc i s’ha imposat per 65-84.