Eurolliga

Grimau: “Hem de consolidar la línia ascendent que portem”

El tècnic del Barça subratlla el potencial de l’Olympiacòs abans del duel de demà

El Barça rep demà l’Olympiacòs al Palau Blaugrana (20.30h Movistar) en una setmana amb doble partit perquè divendres rep el Zalgiris. El tècnic Roger Grimau ha parlat aquest migdia després de tres victòries seguides contra Madrid, Baskonia i Obradoiro, les tres al Palau Blaugrana: “No sé si ha estat el clic definitiu, però aquesta setmana hem estat millor. Estem començant a agafar una línia ascendent força bona que hem de consolidar a base de partits”, va assegurar. Grimau ha elogiat les virtuts de l’Olympiacòs: “És un equip completíssim. Es passen molt bé la pilota com a filosofia de joc, Fall i Milutinov són dos cinc molt grans capaços de segellar pintura i agafar rebots ofensius, amb quatre tiradors, oncles que poden generar des del bloqueig directe i l’un contra un. És un equip molt complet i en bona forma. És un altre partit on haurem d’estar molt bé per competir fins al final.”

Finalment també ha parlat de la situació d’Àlex Abrines que pateix una pubàlgia i estarà allunyat de les pistes de forma indefinida, Grimau ha assegurat que “està fotut perquè vol ajudar l’equip a la pista i tant de bo pot estar a la copa tot i que és una mica just” ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)