Eurolliga

Un rival que ha reviscolat

Bàsquet. Eurolliga.El Barça, amb el dubte de Laprovittola, rep avui l’engrescat Zalgiris de Trinchieri disposat a seguir afermant la seva reacció del 2024 i sumar el 5/5 global (20.30 h)

El Barça, segon després de vèncer dimecres l’Olympiacòs (86-78), rep avui el Zalgiris (20.30 h per Movistar), quinzè amb 7-13, amb la baixa de Nnaji per un quadre víric i el dubte de Laprovittola, amb molèsties a l’adductor de la cama dreta, amb l’objectiu d’allargar el seu gener triomfal: 4/4. Malgrat que va ser eliminat contra els grecs, el pivot txec Jan Vesely és un dels gran artífexs de la reacció dels de Roger Grimau. El Zalgiris ha reviscolat amb el tècnic italià Andrea Trinchieri i arriba engrescat pel triomf a València (79-84) amb 24 punts de Kenan Evans –16,4 de mitjana–i 14 d’Egaras Ulanovas –8,3 i 4,2 rebots–. A l’equip lituà juga l’exblaugrana Rolands Smits: 11,8 punts i 5,2 rebots de mitjana. El Barça va guanyar al Zalgirio Arena en la primera volta (80-85) quan Trinchieri encara no havia agafat l’equip. Grimau alerta que els perills del Zalgiris van més enllà del talent del seu base Keenan Evans: “Tenen una línia exterior potent. Lekavicius, que a Kaunas no hi era, està agafant molt protagonisme.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)