Eurolliga

El Barça, amb Brizuela d’heroi, continua imparable al Palau (91-73)

Els blaugrana han fet el pas definitiu en el tram final del tercer quart (68-54)

El Barça, amb un Brizuela desfermat (24 punts) i Parker donant espectacle (18), ha encadenat la cinquena victòria seguida al Palau Blaugrana en aquest 2024 contra el Zalgiris Kaunas (91-73) després de superar el Madrid, el Baskonia, l’Obradoiro i l’Olympiacòs. Els blaugrana ho han fet sense Laprovittola, encara amb molèsties físiques, ni sense Abrines. El matx ha arrencat amb Brizuela de titular i amb un Parker sublim (13-0). Semblava que el partit contra els lituans podia ser tranquil però han reaccionat els de Trincheri per empatar el matx després de dos triples (30-30) i posar-se per davant després d’una antiesportiva de Kalinic (30-32). Al descans però els blaugrana han pogut redreçar la situació (44-37) amb Brizuela fent un pas endavant (9 punts). Al tercer quart un triple de Parker ha retornat la calma (54-43). Al tercer quart primer Parker, després un 2+1 de Kalinic i sobretot un Brizuela espectacular han donat la màxima diferència del matx (68-54). A partir d’aquí els blaugrana ja no han deixat escapar el control del matx. Roger Grimau ha aprofitt la placidesa del resultat per fer jugar a 1:34 minuts pel final els joves Sarr i Jakucionis, qui ha anotat 2 punts.