Lliga femenina

El camí més pedregós

Bàsquet. Copa. L’Estudiantes serà el rival en els quarts després d’haver assaltat Fontajau al desembre, i el València o l’IDK, l’hipotètic de semifinals

L’Spar Girona ha quedat emparellat amb el Movistar Estudiantes en el sorteig dels quarts de la copa de Huelva –21 al 24 de març al Palau d’Esports Carolina Marín– fet ahir al saló de plens de l’ajuntament de la capital andalusa. El partit es jugarà el dijous dia 21 a les 20.30 h (Teledeporte). En cas de victòria, l’equip de Roberto Íñiguez se les heurà amb el vencedor del partit entre el València –dia 21 a les 18 h–, primer de la fase regular al final de la primera volta, i l’IDK Euskotren. El conjunt gironí va caure l’any passat en els quarts de final contra el Gernika i va trencar una ratxa de sis finals seguides i un títol el 2021 i espera millorar la seva actuació. L’Spar Girona ha accedit al sorteig en qualitat de quart cap de sèrie. El Movistar Estudiantes va guanyar en la primera volta a Fontajau per 60-78 i va desencadenar la destitució de Laura Antoja. Dissabte vinent, precisament, l’equip gironí jugarà a la pista madrilenya en un partit que servirà de termòmetre per veure l’evolució des del duel del 16 de desembre. “Si haguéssim triat el camí més difícil en la copa, seria aquest, no sé com arribarem tots els equips a la competició. Ara és lluny. Per l’experiència que tinc, si vols guanyar la copa has de vèncer els rivals més forts. Posats a fer la travessa , hauria triat un altre camí.” Curiosament, el conjunt gironí havia guanyat en la lliga als altres tres rivals que li podien haver tocat: IDK, Gernika i Baxi Ferrol.

Per l’altre cantó del quadre hi ha el Casademont Saragossa, que defensa el títol que va conquerir a la capital aragonesa contra el València (55-51), i el Perfumerías Avenida, l’equip amb més títols en la competició amb deu corones en disset finals, la darrera el 2022. El Casademont Saragossa s’enfrontarà al Baxi Ferrol (20.30 h) i l’Avenida jugarà contra el Gernika (18 h). Aquests dos partits es disputaran el divendres dia 22.

TERMÒMETRE

L’equip gironí visita aquest dissabte les madrilenyes en la Lliga Femenina

LA REACCIÓ

Si haguéssim de triar el camí més difícil, seria aquest. Però si vols la copa has de vèncer els rivals més forts
Roberto Íñiguez
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)