Eurocopa

L’objectiu és el bitllet a quarts però n’hi ha més

Bàsquet. Eurocopa. Íñiguez vol que l’Spar no especuli i seguir creixent; el Galatasaray, possible rival

No estar a l’Eurolliga obliga, com a mínim, a lluitar pel títol de l’Eurocopa. L’Spar Girona no defuig aquest repte, tot i que evidentment no és un camí de roses. Però les gironines ja van fer els deures en el partit d’anada dimecres passat al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, on van aconseguir un coixí que hauria de ser més que suficient (52-68).

El tècnic, Roberto Íñiguez, vol aprofitar l’eliminatòria per segellar el pas als quarts però sobretot també fer-ho amb els reptes que s’han fixat assolits: “No m’agradaria tenir cap disgust o passar l’eliminatòria amb males sensacions; el més important és la nostra mentalitat i competir.” El tècnic gironí demana màxim respecte per un rival que, recorda, els dos partits que l’han superat, tant a la Lliga Femenina com a l’Eurocopa, en el següent partit ha demostrat la seva qualitat: “A la Seu recordo que vam jugar el partit de lliga i després van guanyar a Ensino; vam jugar partit d’Eurocopa contra elles i la següent jornada van superar el Perfumerías. Per tant, no ens podem relaxar i hem de jugar amb respecte.” En aquest sentit, Roberto Íñiguez té molt clar el missatge que ha transmès a les seves jugadores per afrontar el matx: “És un partit nou i espero que l’equip entengui que l’hem de disputar; cada partit ha de servir per seguir sumant.” Fontajau es vol convertir en una festa del bàsquet català en un derbi europeu mai vist fins ara.

Galatasaray, el rival?

L’equip turc ja va guanyar el partit d’anada a Polònia contra el Gorzów (73-87). Tot i que ningú ho diu públicament, el partit contra el Cadí la Seu ha de servir més que per obtenir el bitllet per als quarts. Íñiguez vol continuar fent créixer Irati, que va reaparèixer diumenge després d’una llarga lesió: “La vaig veure molt bé, amb naturalitat, però no ens podem precipitar en la valoració, ha de tenir continuïtat, la seva energia i tal com competeix es coneix.”

Irati Etxarri, així com Laura Peña, es tornarà a enfrontar al Cadí la Seu, el seu exequip. Un rival que arriba amb confiança després de superar el Perfumerías Avenida en l’última jornada de la Lliga Femenina, com reconeix Anna Palma: “Ens ha donat un boom de confiança. A Salamanca ja havíem competit molt bé contra elles, teníem clar que si fèiem les coses bé teníem moltes possibilitats de guanyar i la gent ha confiat fins al final.”

LA PRÈVIA

No m’agradaria tenir cap disgust o passar l’eliminatòria amb males sensacions, el més important és la nostra mentalitat i competir
Com sempre, hem de tenir molt de respecte pel Cadí la Seu i fer les coses nostres cada dia una mica millor
Roberto Íñiguez
TÈCNIC DE L’SPAR GIRONA
Patrocini

Contell, fitxatge del Cadí que debutarà avui

La temporada del Cadí la Seu està farcida de contratemps i sobretot de lesions. Tornen a quedar fora de la convocatòria Montse Brotons i Júlia Soler, però Fabián Téllez també perd per al que queda de curs Carmen Grande, que ahir va rescindir el contracte segurament per tornar al Baxi Ferrol. Si dimecres va debutar contra l’Spar Girona l’últim fitxatge alturgellenc Amber Melgoza, avui debutarà una altra: Clàudia Contell (2003, 1,78 m). Arriba cedida pel València, on ha jugat una mitjana de 14 minuts i ha fet 4,3 punts de mitjana, i vol créixer a la Seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)