Eurolliga

L’Efes, lluny del que va ser

Eurolliga. El Barça juga a Istanbul (18.30 h, Movistar) contra un rival que sense Micic ha perdut el control i sense Ataman esperit competitiu

El Barça visita (18.30 h, Movistar) la pista de l’Efes, líder de la lliga turca (14-2) al davant del Fenerbahçe (13-3). Els turcs, però, estan molt lluny del play-off i encara més del que havien arribat a ser com a bicampions en tres anys de la màxima competició continental. La vida sense Micic és més complicada i Larkin sol no és suficient. L’Efes ha mantingut un Erdem Can que no convenç com a recanvi del polifacètic Ataman i que no es pot queixar perquè de jugadors de nivell no n’hi falten: Beaubois, Darius Thompson, Elijah Bryant, Clyburn, Willis Tyrique Jones, Dan Oturu o el darrer fitxatge, Daum, ex Obradoiro. El Barça arriba amb confiança després de sis victòries seguides.

Tatum parla de Parker

L’estrella dels Celtics, en roda de premsa, va sorprendre en parlar de Jabari Parker: “Vaig veure que va fer un triple guanyador. És un jugador pel qual tinc molt de respecte, estic content que estigui jugant a un nivell alt. Vaig jugar amb ell en dues etapes diferents als Celtics i ell va ser la raó per la qual vaig anar a Duke. Volia ser com ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)