Eurocopa

L’Spar Girona torna a guanyar el Cadí (68-39)

Tercer triomf de l’Spar Girona contra el Cadí la Seu, els tres amb Roberto Íñiguez (59-72 el 29 de desembre a la lliga i 52-68 dimecres passat) en el primer duel a Fontajau entre els dos equips; que en la tornada dels vuitens de final de l’Eurocopa arriben als 50 enfrontaments en partit oficial des del 2006 (38-12 gironí).

Bertsch assistint Tolo a la primera acció del partit (2-0) i anotant de tres a la segona possessió gironina (5-0) liderava el 7-0 inicial que completava Peña amb l’esquerra. Bair d’ofensiu obria el marcador visitant i, en la següent defensa local, Magarity es torçava el turmell disputant una captura a 7:31. Amb la 1-3-1 al darrera, el Cadí anotaria dues cistelles més al primer quart (16-11), les dues de 6,75 m (2/5): 7-8 Palma i 13-11 Campisano.

4 punts de Labuckiene i el contraatac de López completat per Gardner forçava Téllez a demanar temps a 8:38 (22-11), amb la màxima en contra i un 9-0 que el 6è punt de Labu deixaria en 11-0. Bair a 2:15 per a la mitja part feia la primera cistella blava (30-16) i Magarity per partida doble (35-16 i 37-18) establia la màxima.

Tolo a 8:21per acabar el tercer quart de 2 i a 7:50 de tir lliure seguia ampliant la diferència i seria ramette a 6:46 a pilota perduda en la possessió gironina la que obria el marcador visitant a la segona meotat (43-20). Palma en una jugada de fons i Lahtinen en una acció amb tres ofensius a sota el cèrcol forçaven el temps mort d’íñiguez (43-24 a 4:18), que no evitava el segon 0-8 (45-26 Lahtinen oberta) ni que el tercer quart fos per al Cadí (10-13, 47-31 triple de Melgoza).

Etxarri enllaçava 7 punts a l’inici de l’últim quart, trobant l’espai lliure en la 2-3 del Cadí (54-33, 3/4 tirs lliures) i Labuckiene era la primera en arribar a la desena de punts (56-33) interrompent el monòleg navarrès (58-33). Bertsch també enllaçava cistelles per entrar doble dígit anotador (60-33 i 62-33, 13) i forçava el minut de Téllez a 3:53. Tolo d’ofensiu a l’últim minut era la tercera (68-37) i Bair de tir lliure hi arribava per al Sedis (68-39).