Eurocopa

La Penya regala a Riga el factor pista a vuitens i jugarà a Ulm (94-80)

Els verd-i-negres dominaven de 15 punts (50-65) però ha desaparegut totalment (94-77)

La Penya ha fallat a Riga i ha deixat escapar la quarta posició i, per tan, tindrà l’eliminatòria dels vuitens de final a partit únic fora de Badalona (94-80) i jugarà a Ulm (Alemanya), botxí de la Penya fa dos anys i campió d’alemanya. Els verd-i-negres no han estat intensos als primers 20 minuts i això ho han pagat rebent massa punts i anant a remolc. Però el percentatge d’encert en el triple de la Penya (9/15) li ha donat vida sobretot amb Evans (12 punts) com a referent, Ruzic destacant (3/3 triples) i Busquets sumant en moltes coses (47-53). Al tercer quart els de Carles Duran, que compleix avui 6 anys a la banqueta de la Penya, han sortit concentrats i intensos al darrera per rebre només 11 punts al tercer quart i agafar 15 punts de renda (50-65). Semblava una renda definitiva però la Penya ha desaparegut en defensa i ha començat a precipitar-se en atac. El col·lapse ha estat tan gran que el Prometey ha fet un parcial de 44-12 (94-77) que ha estat definitiu.