Més bàsquet

Espanya perd contra el Japó (75-86) en l’inici del preolímpic

La selecció estatal, amb tres catalanes, s’ha vist sorpresa per l’alt ritme de joc de les japoneses

La selecció espanyola femenina ha iniciat amb una derrota contra el Japó per 75-86 el preolímpic de Sopron (Hongria), i haurà de reaccionar en els dos partits que li queden si vol assegurar-se el bitllet per a París. Hi ha quatre equips i els tres primes es classificaran per als Jocs Olímpics. L’equip estatal, amb tres catalanes, s’ha vist sorprès des de l’inici per les japoneses que pràcticament sempre han anat per davant i han arribat al descans amb un 36-46. En el tercer quart han tingut un màxim avantatge de 17 punts (47-64).

Espanya no ha trobat la resposta a l’alt ritme de joc del Japó, ni als seus llançaments triples ja que n’ha anotat 15 de 40. La màxima anotadora de l’equip estatal ha sigut Raquel Carrera amb 19 punts. Pel que fa a les catalanes Querat Casas ha sortrit de titular i ha anotat 7 punts, Mariona Ortiz ha fet 2 punts i ha agafat 4 rebots i Andrea Vilaró no ha jugat. Demà el conjunt estatal jugarà contra el Canadà (15.30 h) i tancarà el preolímpic diumenge enfront el conjunt amfitrió, Hongria (17.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)