ACB

Parker, el malson del Tenerife

Quarts. El Barça intentarà avui (21 h, #Vamos) repetir el triomf contra un Tenerife que aquest curs ja ha superat dos cops amb l’increïble triple en el darrer segon de Parker al Santiago Martín

El Barça intentarà avui (21 h, #Vamos) repetir l’èxit dels seus duels contra el Lenovo Tenerife, al qual ha doblegat dues vegades aquest curs: 94-83 al Palau Blaugrana i 80-83 al Santiago Martín. Precisament a la pista canària és on Jabari Parker va aconseguir el triple de la victòria en el darrer segon. Els de Txus Vidorreta van quedar el curs passat a les portes del títol quan van perdre la final a Badalona contra l’Unicaja, contra el qual es va prendre ahir la revenja. El Barça és el gran favorit contra un equip amb menys rotació en què ahir sols va anotar punts la meitat de la plantilla. A més, els canaris tenen una plantilla molt veterana, amb Marcelinho Huertas (40 anys); Doornekamp, que ahir va fer 6/6 triples, amb 38 anys, i Shermadini, 34. Els de Roger Grimau han de jugar a un nivell alt per desgastar físicament un Tenerife que tindrà menys de 24 hores de recuperació d’un esforç brutal contra un equip tan exigent físicament com l’Unicaja. A Guy se l’haurà d’atacar per desgastar-lo i que no agafi confiança, perquè pot ser letal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)