ACB

El Barça paga dos minuts nefastos i se li escapa la copa (96-85)

Els blaugrana han cedit fins a 16 rebots ofensius amb Campazzo d’MVP i Poirier com a bèstia negra

El Barça, amb Laporta i Florentino Pérez a la llotja, ha perdut la copa contra el Madrid. En el tram final els blaugrana han patit un arbitratge sospitós (96-85). Els 16 rebots ofensius i dos minuts nefastos en el tram final l’ha castigat i el Madrid s’ha escapat i ja no hi ha hagut opció anant a remolc dels blancs.

Els blaugrana, amb Da Silva de titular i anotant Parker la primera cistella, ha rebut un 9-0 (9-2). Però l’explosió de Satoransky amb una cistella i un triple ha canviat la dinàmica. Tot i així l’aparició en escena de Campazzo ha revolucionat el matx (17-11). Els de Grimau però han començat a anotar des de la llarga distància amb 4/6 triples i ha endossat un parcial de 2-13 per posar-se per davant (19-24). Brizuela ha retornat la igualtat que s’ha mantingut fins descans (43-42) amb protagonisme per Hezonja amb 12 punts. Al tercer quart s’ha mantingut la igualtat però Campazzo juntament amb Yabusele i Musa han fet una estirada clau a 7:42 pel final (77-68). El Barça havia de fer una estirada però ha aparegut Poirier per ser el botxí blaugrana primer castigant amb la cinquena falta amb Vesely i sense el txec Poirier ha fet el què ha volgut. En aquesta fase l’arbitratge ha estat dolent i ha acabat d’enfonsar un Barça important (93-80).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)