ACB

De Manresa a Granada

Bàsquet. ACB. Valtonen es desvincula del Baxi i s’incorporarà a l’equip andalús per intentar-lo treure de la zona calenta del descens

Elias Valtonen (1999) ja és història del Baxi Manresa. Ahir van arribar a un acord per rescindir el contracte i avui mateix s’incorporarà a la disciplina del Granada, que lluita per evitar el descens. Els andalusos també estan buscant un recanvi per a Joe Thomasson, que ha fitxat pel Maccabi Tel Aviv. Valtonen debutarà a Tenerife el cap de setmana. A Manresa, l’arribada de Selom Mawugbe havia fet que Valtonen quedés ja fora de les convocatòries i ja no tenia protagonisme des del principi del curs. Valtonen havia arribat l’estiu del 2021 a Manresa en un curs històric, però en el següent curs va anar cedit al Rostock Seawolves alemany. Abans havia anat a Finlàndia per la mort del seu pare i des de llavors ja no va tornar a estar en la dinàmica que necessitava el Manresa. Ha defensat la samarreta del Baxi en 70 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)