Lliga femenina

Íñiguez: “L’Estudiantes és atípic i complicat”

“Coneixem molt bé l’Estudiantes perquè no fa massa hi vam jugar a allà. Sabem que és un equip molt físic, que al davant treu molts avantatges amb les seves exteriors, jugant al pal baix o penetrant, i que les interiors s’obren... És atípic i complicat. I al darrera et genera molts problemes” diu Roberto Íñiguez en la prèvia dels quarts de la copa, que l’Spar Girona afronta aquest dijous al vespre a Huelva (20.30 h, per Esport 3 i Teledeporte). L’Uni acredita 1-1 de balanç aquest curs contra les col·legials, a qui va superar al gener a Madrid per 56-65 i amb qui va perdre per 60-78 a Fontajau en el partit que va precipitar la destitució de Laura Antoja.

“Haurem de fer les coses molt bé, és un partit difícil i tal com indica la classificació, segurament sigui l’encreuament més complicat que hi hagi als quarts” afirma el tècnic vitorià, que fa dos anys va alçar el seu primer títol de copa a l’estat a València contra l’Spar. Era el desè títol de l’Avenida en el torneig que el club gironí va guanyar el 2021, també a la Font de Sant Lluís i amb el conjunt castellà que entrenava Íñiguez com a subcampió.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)