Més bàsquet

Un problema recurrent

L’equip sènior femení del Club Bàsquet Roda recorre a les xarxes socials per trobar entrenador

L’equip del sènior femení del Club Bàsquet Roda (2A Territorial) ha tingut dificultats per trobar qui les entreni, després que el seu entrenador deixés l’equip per motius personals. Com a entrebancs, el requisit de la Federació Catalana de Bàsquet de tenir el nivell 1 per poder entrenar a la categoria, i les dificultats d’un equip “petit” de comarca, amb els recursos limitats. La solució ha estat recórrer a les xarxes socials per fer una crida.

Ho relata una de les jugadores rodenques, Berta Riera: “Durant els últims partits, ha hagut de venir l’entrenador del júnior, fins que a través de les nostres xarxes, un noi de la Garriga va veure el nostre vídeo en què buscàvem entrenador, i ha decidit entrenar-nos. Pot semblar complicat agafar un equip en el darrer tram de la temporada, i més comptant que anem primeres i amb opcions d’ascens, però era la única solució”.

L’equip utilitza les xarxes socials Instagram i TikTok amb el lema aixòpassapernoentrenar per reivindicar l’esport femení de casa nostra. Hi mostren el seu dia a dia dins i fora de les pistes i fora, i veuen aquesta oportunitat per ensenyar els problemes de molts equips de comarques petites. “Creiem que és una problemàtica que es troba bastant en les comarques petites com la nostra, sobretot per no poder competir amb els equips més “grans”. Volem reivindicar que els entrenadors no tinguin por d’estar en equips més petits, se’ls necessita”, diu la Berta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)