Lliga femenina

Com més va, pitjor

Sense passar dels 5 de màxima, dos 0-7 en el tercer quart i 3 punts els últims 5:17, decisius contra el Celta

Sisena derrota en 13 partits de lliga a casa per a l’Spar Girona, la tercera seguida i contra el tercer per la cua, el Celta, que mai no havia guanyat a Girona –com el Casademont (50-60) i l’Estudiantes (60-78). Sense rebot (7-10 en el primer quart, 15-23 en el descans i 24-36 al final), ni les faltes de Musa (4, 2 en atac) van permetre a l’Uni obrir forat després del 9-0: 11-9, 6 punts de Nicholson i únic triple d’Ygueravide (1/6). Tolo, dubte, va jugar 15 minuts i Magarity va fer les 4 cistelles vermelles del segon quart fins al 28-23 de López i quatre més en l’últim (54-53), després de les quals només Bertch va anotar per l’Uni en 5:17 (57-59 triple). Però el partit ja era visitant, perquè amb 7 pèrdues en el tercer quart, l’Spar encaixava dos parcials de 0-7 (30-32 i 39-41).