Lliga femenina

Íñiguez: “L’objectiu és donar el màxim rendiment possible”

“Ens ha penalitzat molt la manca de qualitat en la feina, és innegable” diu l’entrenador de l’Spar Girona

“El rival som nosaltres, i amb tot el respecte per al Bembibre, però tenim tres setmanes que la mentalitat ha de ser aquesta independentment que juguem contra el Bembibre, el Barça o el Gran Canària. La major competència ha de ser la millora, com estem fent les coses i que les coses que entrenem vagin sortint. I insisteixo: la millora física repercuteix en la millora tècnica, la feina i les sensacions. Més gent a la pista és més competència i et permet estar com vols estar en el dia a dia” diu Roberto Íñiguez després de treballar tota aquesta setmana amb la plantilla de l’Spar Girona, en la prèvia del duel amb el Bembibre d’aquest diumenge a la tarda a Fontajau (18 h). “La recuperació de l’estat físic de moltes de les jugadores ens està donant la possibilitat de treballar millor i això és molt important per a poder millorar. Tinc una bona percepció dels entrenaments a nivell d’intensitat, com a entrenador sempre m’agradaria que n’hi hagués més però és una setmana força bona de feina” argumenta l’entrenador de l’Uni, que hi afegeix: “La jugadora que es relaxi no pot jugar a aquí, i menys en aquesta situació. Si només una es relaxa perquè juguem contra el Bembibre tenim un gran problema: ens estem entrenant a un molt bon nivell i estic força content. Hem de seguir i donar continuïtat a la feina que estem fent. No ens podem relaxar després de cinc sessions dobles. Ni ho crec ni m’ho plantejo, però si veig que passa en prenc nota. Però em sorprendria.”

“M’agradaria arribar al play-off amb el màxim de jugadores en bona qualitat física i per ajudar l’equip” és el desig d’Íñiguez, que destaca el nivell qualitatiu de la feina en el dia a dia quan disposa del gruix de la plantilla i que assegura que es veurà reflectit en la competició: “No hi ha secrets i hi ha coses que es repeteixen. Ens ha penalitzat molt la manca de qualitat en la feina, és innegable” sentencia. “Estan millorant en la seva recuperació però no hi seran” afirma sobre Irati Etxarri i Giedre Labuckiene. De la lituana, el tècnic diu que no està preparada per jugar malgrat participi en part dels entrenaments. “L’objectiu és donar el màxim rendiment possible, i la conseqüència ja veurem si és el quart lloc però jo no hi estic enfocat. És més, sincerament, m’és igual ser quart o cinquè veient que és un play-off d’anada i tornada” exposa sobre l’ordre dels partits d’una hipotètica eliminatòria de quarts de final amb l’Estudiantes. “M’estimo més ser quart, sí, però em preocupa més veure com arribo al play-off” recalca.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)