ACB

L’última de Rudy?

ACB. El Barça rep el Madrid en el sisè clàssic del curs en el que podria ser la darrera visita al Palau del mallorquí, un dels rivals més esbroncats

El Barça i el Madrid es veuran avui les cares (18.30 h, Movistar) per sisena vegada aquesta temporada. Serà al Palau Blaugrana amb el Barça en ratxa i buscant no perdre el tren de les primeres quatre posicions contra un Madrid que semblava que acabaria líder fàcil després de guanyar l’Unicaja però que podria perdre avui el lideratge. En els cinc duels que s’han enfrontat fins ara blancs i blaugrana el Madrid n’ha guanyat quatre (Supercopa, copa i els duels al Wizink Center tant d’ACB com d’Eurolliga). Els de Grimau només han guanyat el d’Eurolliga al Palau (83-78). Podria ser el darrer partit al Palau Blaugrana d’un dels jugadors més escridassats dels últims vint anys: Rudy Fernández. L’aler blanc va anunciar questa setmana el seu adeu de les pistes a final de curs i, si no es troben en el play-off, no tornarà a jugar més en un escenari en què les orelles li han xiulat de valent. El mallorquí del Barça Àlex Abrines es va pronunciar ahir sobre l’adeu de Rudy: “Ha estat una putada que hagi jugat sempre amb el rival; és un dels millors alers de la història del bàsquet espanyol. Roger Grimau ha volgut parlar d’una altra estrella com és Ricky Rubio, a qui no vol posar pressió: “Ha vingut a ser un més i a sumar, a integrar-se en la dinàmica d’un equip que estava rodat. Hem d’intentar treure-li tot el suc, esprémer-ne la qualitat, perquè ens pugui ajudar. Ricky és molt bo a camp obert i controlant l’equip, tant de bo ens ajudi a fer un bon partit contra el Madrid.” Les entrades estan exhaurides. Els dos equips tindran, després del clàssic, un partit que no serà a vida o mort a Europa i després setmana lliure perquè no jugaran el l play-in.

BALANÇ CLÀSSICS

1-4
per al Madrid
contra el Barça, a qui ha guanyat la Supercopa, copa i els duels a Madrid d’Eurolliga i ACB
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)