WNBA

Caitlin Clark tanca l’etapa a la NCAA sense títol

La MVP de les dues darreres temporades va superar els punts de Pete Maravich al bàsquet universitari

Caitlin Clark (1,83 m, 2002) tanca la seva etapa a la NCAA sense poder guanyar el títol després de la derrota per 87-75 en la final entre Iowa i Carolina del Sud, que acaba la temporada amb 38-0, a Cleveland amb 18.300 espectadors (15 milions a la televisió nord-americana). La defensa de Raven Johnson sobre Clark i el paper de la brasilera Kamilla Cardoso (15 punts, 17 rebots i 3 taps) expliquen el desenllaç de la final.

La que serà número 1 del draft de la WNBA (l’elecció és de les Indiana Fever) el dia 15 acaba amb 30 punts (18 al primer quart), 32 per partit aquest darrer curs i 28,4 en els seus anys a la Universitat. La base és la màxima anotadora històrica del bàsquet universitari als EUA, arribant a superar la marca de Pete Maravich el 1970, quan el 3 de març va superar els 3.667 del llegendari Pistol. La MVP del campionat els dos darrers anys ha superat 58 cops els 30 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)