ACB

Debut de Miret a Madrid

Bàsquet. ACB. La Penya visita els blancs, que diumenge van perdre el lideratge, i el Barça i el Girona protagonitzen el derbi a Fontajau

Dani Miret debuta avui a la banqueta de la Penya a la pista del Real Madrid (18.30 h), que lluita per recuperar el lideratge de la lliga després de perdre’l el cap de setmana passat a mans d’Unicaja. Miret subratlla que els blancs són un gran equip i espera un pas endavant “a partir dels lideratges defensius” per guanyar “regularitat i competitivitat” en els moments compromesos: “Hem de deixar-nos la pell i fer un pas més en concepte d’identitat, ens toca ser més competitius i regulars. Tot comença per la defensa.” La Penya (10a, 14-14), que acumula cinc derrotes seguides en la lliga, esgota les últimes possibilitats de reenganxar-se a la lluita pel play-off. contra un rival que només ha perdut dos partits a casa: contra l’Unicaja (93-99) i contra el Baxi Manresa (72-83). El pivot Tyler Cook és dubte. Es va fer un esquinç al turmell dret en l’últim entrenament.

El Barça, tercer empatat amb l’UCAM Múrcia i el Lenovo Tenerife, que ahir van guanyar, juga el derbi a la pista del Girona (17 h), 14è (10-18) i que lluita per la permanència. Ales files locals, la novetat, a més de l’estrena de la samarreta commemorativa dels deu anys del club, és la presència del base californià Gabe York, incorporat aquesta setmana. El Barça ve de perdre a la pista de l ’Asvel un partit intranscendent en l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)