NBA

Kings-Warriors i Pelicans-Lakers, duels en el ’play-in’

Entre els emparellaments més destacats del ’play-off’ hi ha un Clippers-Mavs i uns TWolves-Suns

L’última jornada de la lliga regular a l’NBA ha servit per definir el quadre de la lluita pel títol i també els duels del play-in. Hi haurà dos duels especialment atractius com són els Kings-Warriors i el Pelicans-Lakers, contra qui s’han vist les cares aquesta passada matinada en la darrera jornada de la lliga regular, que es jugaran l’accés al play-off. El guanyador de la sèrie Kings-Warrrors jugarà contra els Thunder, primer classificat de la Conferència Oest, mentre els Nuggets esperarà el guanyador del Pelicans-Lakers. Per l’altra part del quadre el play-in el disputaran els Bulls-Hawks i els Sixers-Heat amb els Celtics, líder de la lliga regular de la Conferència Est, i els Knicks, segon classificat.

De l’última jornada de la lliga regular destacar el triple doble de LeBron James (28 punts, 11 rebots i 17 assistències) en la victòria dels Lakers a la pista dels Pelicans (108-124), la victòria a la pròrroga dels Knicks contra els Bulls (120-119) amb 40 punts de Brunson, la pallissa de 42 punts dels Pacers als Hawks (157-115) o l’aparició de Payton Pritchard (38 punts, 9 rebots i 12 assistències) en el triomf dels Celtics contra els Wizards (132-122). Els Mavs han rebut un correctiu dels Thunder (135-86) però no han jugat ni Doncic ni Irving.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)