ACB

El Barça guanya a Bilbao, acaba tercer i jugarà els quarts contra el Lenovo Tenerife

El Barça ha segellat avui el tercer lloc al final de la fase regular en la darrera jornada amb un triomf a la pista del Surne Bilbao (68-72) i jugarà el play-off de quarts de final contra el Lenovo Tenerife amb el factor pista favorable. El Barça, que du en el seu ADN els triples, ha tornat a fallar com una escopeta de fira com li va passar en el cinquè partit dels quarts del’Eurolliga i ha acabat amb un 6/26. El conjunt basc tampoc ha esta gens fi: 3/22. El blaugrana Oscar da Silva –20 punts, 6 rebots i 23 de valoració–ha estat el jugador més destacat del conjunt de Roger Grimau. Willy Hernangómez, que es va queixar d’haver jugat poc contra Olympiacòs, no ha entrat a la convocatòria. Kalinic hi era però no ha jugat.

El Barça ha marxat amb un 0-6 de sortida. Un miratge. El partit s’ha igualat notablement fins que una cistella de Da Silva i un triple de Parra –el Barça duia 2/9– han permès els blaugrana arribar al final del primer quart per davant (19-24). El partit ha seguit molt igualat i s’ha arribat a la mitja part amb 37-38. Quatre punts de Jokubaitis han impulsat el Barça en el tercer quart (40-46) i Jaume Ponsarnau, el tècnic local, ha aturat el partit. li ha sortir bé: 47-46 amb triple de Kullamae, l’home que aporta en la direcció en absència de Renfroe. Malgrat tot, el Barça ha serrat les dents i ha acabat el tercer quart amb un esperançador 47-56 amb un triple de Satoransky. La defensa del Barça ha funcionat en el tercer quart (10-18). El Bilbao s’ha situat a només 6 punts (66-72) a 1:14 del final, però el Barça ha aguantat la darrera embranzida local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)