FCBQ

El Quart B s'imposa des del principi

ARBÚCIES 66
QUART B 76

ARBÚCIES: Quintana (2), Masnou (6), Canaleta (15), Auladell (14), Juvanteny (6) –cinc inicial–; Román (9), Sánchez (6), Vilaginés i Masó (8). 3 triples: 3 Canaleta. 15/31 tirs lliures. 26 faltes. QUART B: Bosch (4), Mora (15), Ibanco, Casadevall (13), Juscafresca (11) –cinc inicial–; Molina (22), Rodríguez, Pantrigo (3), Rubirola (2), Clavaguera (2) i Artacho (2). 4 triples: 2 Casadevall, 1 Molina i Juscafresca. 26/38 tirs lliures. 27 faltes. PARCIALS: 13-19, 15-17, 18-15 i 20-25. COMENTARI: Derrota de l'Arbúcies en un partit decidit per les individualitats en què els locals van plantar cara a un rival que fou millor. El Quart B va aprofitar l'avantatge aconseguit en el primer període per anar al davant al llarg de l'enfrontament. El conjunt arbucienc va intentar capgirar el resultat, però el joc imprecís i precipitat de l'equip no va fer perillar la victòria del Quart.