FCBQ

El Quart jugarà la promoció d'ascens

QUART 78
LLIÇÀ 65

QUART: Mora (8), Pantrigo (5), Molina (3), Artacho (15), Juscafresa (7) –cinc inicial–; Bosch (12), Rodríguez, Ibanco, Rovirola (5), Casadevall (2), Clavaguera (21). 4 triples: Mora, Molina, Rovirola i Juscafresa. 14/24 en tirs lliures. 19 faltes personals. LLIÇÀ D'AMUNT: Parera (9), Hernández (9), Sarasola (9), Celis (6) i Pérez (6) –cinc inicial–; Dabad (3), Parera (5), Gómez, Castro (11), Frzop (7). 6 triples: 2 Castro, 1 Dabad, Fernández, Sarasola i Frzop. 11/15 en tirs lliures. 24 faltes. PARCIALS: 13-19, 13-17, 25-14 i 27-15. COMENTARI: Victòria d'un Quart que va sortir imprecís. El desfavorable 26-36 del descans el va remuntar en la represa, amb més intensitat i un gran treball darrere. Això va permetre als locals capgirar el resultat al final del tercer període (51-50). En el darrer, el Quart, controlant el rebot ofensiu i superant la zona rival, va aconseguir arribar al final amb un marcador còmode, que li va donar el triomf.