Més futbol

Rubén (Nàstic) evoluciona bé i podria jugar demà contra l'Osca

El porter va fer bona part de la sessió amb normalitat i tot fa preveure que demà hi serà

Rubén Pérez, amb un cop dolorós al braç esquerre que es va donar dimarts i que li va impedir entrenar-se dimecres, va fer ahir bona part de l'entrenament amb els companys, tot i que, per precaució, no es va posar sota els pals en la intensa sessió de centrades i rematades de la segona part de l'entrenament. Tot i això, el porter evoluciona bé de la lesió i tot fa preveure que podrà jugar contra l'Osca demà. «Rubén hauria de tenir el braç trencat per no jugar un partit», va dir gràficament ahir Mingo.

Gerardo, «molt millor».

El jugador que segur que estarà a punt demà és Gerardo, que ja ha superat del tot els problemes físics que li van impedir jugar contra l'Elx. «Estic molt millor, ja gairebé no sento dolor», va explicar l'asturià. Fernando Morán també està al cent per cent i, per tant, les baixes segures per al partit de demà són les de Vicente, Delporte i el lesionat de gravetat Manel Ruz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)