Espanyol

Óscar Duarte, optimista

Bona línia. El central de Costa Rica va assegurar ahir que l’equip ha entès perfectament tot el que demana Rubi i que per això han arribat els bons resultats durant la pretemporada

El vestidor de l’Espanyol s’ha engrescat durant la pretemporada. Els sis triomfs i els primers èxits de la proposta futbolística de Rubi han afavorit que tot l’equip remi en la mateixa direcció i se senti optimista de cara al curs que comença dissabte. “Hem treballat molt bé. L’entrenador volia un equip il·lusionat i ambiciós, i crec que ho està aconseguint”, va dir ahir Óscar Duarte, un dels cinc centrals que Rubi té ara mateix a la seva disposició. Duarte també va insistir en la importància d’haver mantingut bona part del gros de la plantilla del curs passat –només s’ha fitxat Borja Iglesias, tot i que al tècnic li agradaria un reforç més–, i que això ha facilitat l’entesa i la comprensió de la proposta futbolística del nou entrenador. “La majoria fa un any i mig que treballem junts i això ajuda molt”, va dir.

Duarte, que tot just comença la tercera temporada vestit de blanc-i-blau, es va mostrar optimista i també va assegurar que vol posar les coses molt difícils a Rubi a l’hora de decidir qui juga a l’eix de la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)