Espanyol

Hernán Pérez: “Rubi farà una cosa gran aquesta temporada”

El paraguaià. Es mostra confiat gràcies a l’arribada del tècnic de Vilassar amb qui va coincidir al Valladolid. “És un punt positiu per a mi, sap el que li puc donar a l’equip”. Deixa clar que la seva intenció mai va ser de marxar a l’estiu

Hernán Pérez ha comparegut aquest matí en roda de premsa. L’internacional era un dels candidats a sortir en el mercat d’estiu per la seva elevada fitxa i rebaixar el límit salarial. El futbolista ha deixat clar que mai va estar en els seus plans deixar l’Espanyol amb qui té contracte fins al 2020. “La meva idea, des del principi, era quedar-me aquí i convèncer a Rubi i tenir minuts. Això és el que estic fent i estic feliç”, ha apuntat. El fet diferencial d’aquesta temporada és la presència del tècnic de Vilassar de Mar amb qui va coincidir al Valladolid. “Haver-hi estat junts allà i gaudir d’una temporada molt bona és un punt positiu per mi. Ell sap que li puc donar a l’equip i com jugo”. L’extrem anava més enllà i ha elogiat la figura del nou tècnic així com la sensació que poden fer coses molt bones durant la temporada. “La forma de jugar de Rubi ens pot ajudar moltíssim i em convé molt, em dona molta llibertat de decisió i poder jugar en molts llocs” i considera que la seva metodologia de treball ha evolucionat des que van coincidir el 2015. “D’ençà que el conec ha evolucionat en el seu sistema de joc, la idea que està plasmant és la millor i ens ajuda a millorar en cada moment. Farà una cosa gran”.

Hernán no ha estat titular en cap partit de lliga però si que ha actuat com a revulsiu des de la banqueta. “Estic treballant per guanyar-me el lloc, som molts i qualsevol pot jugar de titular. Cal seguir avançant”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)