Espanyol

El retorn de Pau López

Exjugadors. El porter gironí, que va marxar amb polèmica, encapçala la comitiva d’un Betis que també compta amb altres jugadors amb passat periquito, com Sidnei, Bartra, Tello i Feddal

El duel entre l’Espanyol i el Betis, més enllà de la transcendència que tindran els tres punts en joc entre dos equips amb dinàmiques totalment oposades, estarà carregat d’al·licients. El més destacat, el retorn a Cornellà-el Prat de Pau López. Peça clau per entendre el bon moment de forma del conjunt de Setién, el porter gironí se les heurà amb el seu exequip després de la seva polèmica sortida la temporada passada. Així, caldrà veure quina és la rebuda que els aficionats blanc-i-blaus dispensaran a un Pau López que després de declinar l’oferta de renovació de l’Espanyol, va abandonar el club de la seva vida després de nou anys lloant el club i la seva afició, però no així els anteriors dirigents, en especial Ramon Robert i Jordi Lardín, a qui va assenyalar com un dels culpables, quan aquest ocupava el càrrec de director esportiu, de la seva sortida. El retorn de Pau López, però, no serà l’únic d’un futbolista bètic amb passat espanyolista. La llista la completaran Marc Bartra, Sidnei, Cristian Tello i Zou Feddal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)