Espanyol

Tornar als orígens i enfortir el factor mental

Vestidors. La plantilla confia a revertir la situació tot i el nou cop. “Estem dolguts; hem fet bones coses i ho tornarem a fer”, va dir David

La plantilla de l’Espanyol té un problema d’autoestima. La derrota contra el Betis ha estat un nou cop. “Els vestidor està dolgut i ja són cinc partits perdent, però hem de tenir en compte que el final del 2018 està sent molt dur. Hem jugat contra equips que lluiten per la Champions o bé pel títol. En el partit, per joc, hem merescut més, però ja no hi podem fer res. Ara toca pensar en l’Atlético”, va dir David López. El defensa va anar més enllà en la seva anàlisi i sap per on ha d’anar la reacció. “Hem de treballar el tema mental i tornar als orígens. Hem fet bones coses i ho podem tornar a fer. L’equip ha demostrat que té marge de millora i que ha fet bon joc. Ens hem d’aïllar de tot i treballar.”

Al seu torn, Sergio García va lamentar el desenvolupament del partit. “El plantejament que havíem fet era molt bo, llàstima del gol abans de la primera part, que ens ha fet molt de mal. En la segona part hem treballat igual i després una falta ens ha penalitzat. És una llàstima el resultat. Hem de corregir els errors perquè no torni a passar.” Tot i això, el davanter és conscient que el Betis va ser “més determinant que ells” i sap que la trajectòria de cinc partits perdent pesa.“Cada vegada que perdem n’hi ha per preocupar-se. Cal fer una lectura de les derrotes. Son dures però hem de continuar amb el cap a dalt. Tenim un altre partit i podem canviar aquesta mala trajectòria. És com pensem i és el que farem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)