Espanyol

Wu Lei i Alfa s’entrenen

Entrenament. El xinès i el guineà van treballar ahir al matí per primera vegada amb els seus nous companys a la Dani Jarque

La sessió d’entrenament d’ahir al matí a la ciutat esportiva Dani Jarque va tenir com a principal novetat la presència del xinès Wu Lei i del guineà Alfa Semedo, dos dels tres fitxatges d’hivern de l’Espanyol. El tercer, l’argentí Facundo Ferreyra, està previst que s’incorpori en l’entrenament d’avui a la disciplina de Joan Francesc Ferrer, Rubi.

El tècnic espanyolista, que farà aquest migdia la roda de premsa prèvia a l’important duel de demà a l’Estadi de la Ceràmica, contra el Vila-real, podria incloure en la llista de convocats per a aquest partit David López. Si es compleixen els terminis previstos, el central blanc-i-blau, que es va fer una lesió de grau u en l’isquiotibial esquerre, precisament contra l’equip groguet en la copa, estarà disponible. Si així fos, seria una molt bona notícia per a l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)