Espanyol

Marc Roca: “Aquest any increïble, l’anterior vaig aprendre a no rendir-me”

Espanyol. El mig, un futbolista clau per a Rubi, albira els pròxims dos partits a casa com “una oportunitat” per anar més lluny a la classificació. Es congratula per la millora de resultats. “Estem en una fase de creixement”

Marc Roca ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El futbolista és un dels jugadors més utilitzats per Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ i enguany s’ha assentat com un futbolista essencial a la medul·lar a diferència de l’ostracisme del curs passat. “Aquest any és increïble, estic jugant, però l’anterior vaig aprendre a no rendir-me”, ha confessat el futbolista que s’ha convertit, amb el 21 de Dani Jarque a l’esquena, com un dels futbolistes més estimats per l’afició. És, junt amb Wu Lei i Borja Iglesias, els jugadors que més samarretes ven.

L’Espanyol ha deixat enrere els mals resultats i suma tres partits sense perdre. “Penso que portem una bona dinàmica i ara ens hem de fer forts a casa amb els dos partits que arriben davant l’Osca i el Valladolid”. El futbolista creu que l’equip està en una fase de creixement gràcies a la millora defensiva. “Portàvem moltes jornades encaixant gols però a Mestalla vam fer un bon partit i amb el Rayo també. Estem fent les coses bé i defensivament ara estem més sòlids. Aquestes últimes jornades estem creixent”. El futbolista també ha destacat que “És molt important l’èxit com el fracàs. De tot s’aprèn” i que aquesta sèrie de resultats “ens han fet molt de bé tant als jugadors com al tècnic, estem a mort amb ell”.

Ara té entre cella i cella sumar els tres punts davant l’Osca. “És una oportunitat molt bona per nosaltres i no una pressió. És motivació per seguir mirant cap a dalt i més a casa on hem demostrat que tots junts, amb l’afició, som més forts”. El de la Granada del Penedès no es refia dels aragonesos tot i la seva condició de cuer. “Està en una dinàmica molt positiva, tot i perdre l’últim partit, i no es rendiran. Però més que pensar en ells, hem de pensar en nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)