Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“El somni és que l’afició disfruti”

Joan Francesc Ferrer Rubi estava satisfet per les prestacions generals del seu equip. “De partits tranquils a primera divisió no se’n veuen, però estic content d’arribar als minuts finals amb dos gols de diferència”, va afirmar el tècnic, que es va mostrar content per la comunió amb la graderia. “Estic molt satisfet. Si avui no hem disfrutat no sé què fer més. El somni de tots els entrenadors és que l’afició disfruti. Estem fent una gran temporada a casa i ara ho hem de fer millor fora de casa. Fa temps que és molt divertit veure l’Espanyol i si patim, i la pel·lícula acaba bé, estem feliços.” El partit va tenir un desenvolupament trepidant amb diversos moments clau. Per Rubi van ser dos. “El gol tan aviat sempre és bo. Després del gol hem fet set minuts boníssims. Hi ha hagut dos punts d’inflexió: l’un contra un de Darder i després el penal fallat. Hem pogut fer el 2-0 i ells l’1-2 que ens hauria posat problemes. Nosaltres hem tingut el punt d’inflexió abans. Pot ser un punt d’inflexió en el minut 2 encara que quedin 88 minuts per disputar-se”, va constatar Rubi, que creu que el seu equip està “en la dinàmica correcta” després d’enllaçar cinc jornades sense perdre, però no es va aventurar a dir si aquest és l’Espanyol de principi de temporada. També va destacar l’èxit de Wu Lei: “És un més.”

Sergio González, tècnic del Valladolid, va lamentar l’inici de partit. “No hem començat bé i ens podien haver fet dos gols. Després hem empatat i el penal fallat ens ha tret confiança. El segon gol d’ells ens ha mort.”

RUBI

“Hi ha hagut dos punts d’inflexió: l’un contra un de Darder per fer el 2-0 i després el penal fallat”

SERGIO GONZÁLEZ

“Hem començat malament i el penal fallat ens ha tret confiança; després el segon gol ens ha mort”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)